Peotoidud

Anšoovise-oliivitäidisega kartuli-muretainakettad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Anšoovise-oliivitäidisega kartulimuretainakettad. 
Kogus: 12 portsjonit
Riivi kartulid ning sega koos jahu ja rasvainega köögikombainis ühtlaseks massiks. Jäta see 30 minutiks jahedasse tahkuma. Täidiseks haki anšoovisefilee, oliivid, küüslauk ja petersell. Lisa hulka riivitud juust, tšillikaste ja pune ning sega täidis ühtlaseks massiks. Rulli või patsuta tainas 0,5 cm paksuseks neljakandiliseks tükiks. Laota täidis sinna peale ja keera pirukas rulli. Lõika rullist 0,5 cm paksused viilud ja küpseta neid umbes 10 minutit 225 kraadises ahjus. Enne serveerimist jahuta. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa