Peotoidud

Marineeritud šiitake-seened

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Enne serveerimist lasta paar päeva külmas maitsestuda. Ei sobi pikaajaliseks säilitamiseks.
Keeda seeni soolaga maitsestatud vees mõni minut ja nõruta need. Koori ja viiluta sibulad.
Lao seened sibularõngaste, õhukeste küüslauguviilude ja maitseainetega puhtasse purki.
Mõõda katlasse marinaadiained. Lase marinaad keema, jahuta ja kalla purki seente peale.
Pane purk külma ja paku mõne päeva pärast kas või jõululauas piruka kõrvale.


Hea teada !
Enne serveerimist lase mõni päev külmas maitsestuda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
(nimetu) 09.aug 2008 23:05
Tänud! Ma otsisin pika nimega-
šiitakeseen,sellepä-
rast ma siis ei leidnudki
(nimetu) 09.aug 2008 22:29
Mis seened need sellised on,kas neid kasvab eesti metsades ka? Sõnastikust küll selle seene kohta infi polnud.
1