Peotoidud

Tindikalasalat tomati ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Tindikalasalat tomati, punase sibula ja oliivide ning konserveeritud piprakaunadega õlikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata tindikala, keeda soolvees 15 minutit, nõruta, jahuta ja tükelda. Sega salatikastmeks kokku sidrunimahl, sool, värskelt jahvatatud must pipar ja sinep, klopi sisse õli. Kalla salatikaste veel sooja tindikala peale ja lase tõmmata. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, eemalda nahk ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori sibul ning lõika rõngasteks. Sega tomatid ja sibularõngad ettevaatlikult tindikala, oliivide ja piprakaunadega ning kaunista basiilikulehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa