Peotoidud

Kalamarjatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Forellimarjaga kaunistatud juustukook on kohvilaual teretulnud soolane suutäis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Murenda näkileivad kalapuljongisse ja sega, kuni need muutuvad pehmeks. Pane näkileivamass lahtikäiva põhjaga vormi ja vajuta kergelt kinni. Pane želatiinilehed umbes 10 minutiks külma vette, pigista kuivaks ja lahusta kuumas kalapuljongis. Jahuta leem maha. Vahusta rõõsk koor ning sega sellega kodujuust, jogurt ja créme fraiche. Lõpuks lisa želatiini-puljongilahus ning kalla segu vormi näkileivakihi peale. Kata vorm kinni ja pane tort mõneks tunniks külmkappi tarretuma. Eemalda ettevaatlikult vormi küljed ning tõsta tort serveerimisalusele. Kaunistuseks tee tordi pinnale kalamarjast ja peeneks hakitud tillist ruudustik.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa