Peotoidud

Glasuuritud porgandid apelsiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Luksuslik lisand.
Valmistusaeg: 40-60 min
Pese, puhasta ja kaabi porgandid. Lõika umbes 3x0,5 cm tükkideks ja vormi kuulideks. Pruunista porgandid pannil 30 g võis, maitsesta soola, pipra ja riivitud apelsinikoore ning -mahlaga. Hauta nõrgal tulel umbes 25-30 minutit, kuni porgandid on pehmed. Keeda mõnda aega kaaneta, et vedelik aurustuks. Sega sisse ülejäänud või ja mesi ning moori, kuni porgandid on kaetud läikiva kihiga. Võta porgandid pannilt ja tõsta sooja kohta seisma. Koori ja viiluta apelsinid. Kuumuta apelsiniviile pannil koos likööriga ja serveeri koos porganditega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
raterx 14.dets 2004 23:13
hää ..peris häää
1