Peotoidud

Tatari biifsteek

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Toores hakitud veiseliha muna, marineeritud kurgi, sibula ja murulauguga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Peenestada lihafilee, lisada ülejäänud ained. Segada ühtlaseks. Hakkmassist vormida 4 ümmargust pätsikest, asetada taldrikule ja suruda kergelt lamedaks. Katta taldrik toidukilega ja panna vähemalt 30 minutiks külmkappi, et maitsed ühtlustuksid. Serveerimisel suruda iga pätsi keskele lohk ja asetada sinna toores värske munakollane. Iga pätsi kõrvale tõsta 1 kuhjaga teelusikatäis peenestatud sibulat ja teine teelusikatäis peenestatud marineeritud kurki. Puistata munakollastele hakitud murulauku ja serveerida kohe. Juurde pakkuda rukkileiba ja jääkülma viina.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Dorette 16.veeb 2005 21:08
olen mitu korda söönud, väga hea asi
piri-piri 28.dets 2004 20:18
Kui vahest tahaks võtta viina heas seltskonnas(tingimus see, et puuduvad toidu suhtes eelarvamusi omavad inimesed), siis see oleks vist mainitud joogi juurde üks sobivamaid ja suupärasemaid asju.
1