Peotoidud

Lõhetartar ja siiamarjakreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate "Maitsenaudingud" 28.03.2008 retsept.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Filotaina-tšipside valmistamiseks lõika tainast väiksed kolmnurgad, pintselda üle munavalgega, puista peale musta värvi seesamiseemneid ja küpseta ahjus 180C juures 3-4 minutit. Lõhefileest tartar-i valmistamiseks lõika lõhefileest kuubikud, maitsesta Maldon helbesoola, värskelt jahvatatud valge terapipra, värskelt pressitud laimimahla, mirin kastme, oliiviõli, värske tükeldatud punase tšillipipra ja väheste värske mündi lehtedega, lase enne serveerimist 10 minutit seista. 
Siiamarjakreemi valmistamiseks sega omavahel creme fraiche, wasabi-pulber ja jahutatud siiamari.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa