Peotoidud  » Jõulud

Aniisimaitseline tsitrusesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui on väga magusad tsitruselised, võid siirupi hulka pigistada ka veidi laimimahla, mis lisab särtsu.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Eralda tsitruseliste viljaliha.
2.  Keeda suhkrust, veest ja tähtaniisist siirup. Siirupit peaks keetma, kuni see on kahanenud poole võrra.
3.  Vala siirup tsitruste peale ja lase seista, et maitsed seguneksid.

SOOVITUS
* Tähtaniisi asemel võid siirupisse lisada ka aniisimaitselist alkoholi, näiteks Pernod’d, Pastis’d, ouzot jms.
* Tähtaniisi võid pärast kasutamist ära kuivatada ja tulevikus uuesti kasutada, sest maitse on sel piisavalt intensiivne ka mitmekordsel kasutamisel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa