Peotoidud  » Jõulud

Ameeriklaste tänupühakook

Keskmine hinne: 3.2
Kogus: 1 portsjon
Lõika margariin väikesteks tükkideks. Mõõda ka kõik muud komponendid kaussi, sega kätega ühtlaseks tainaks ning suru see madala pirukavormi põhjale ja servadele. Pane vorm külmkappi, et tainas kõveneks.
Lõika kõrvits väikesteks tükkideks, kalla paksupõhjalisse keedunõusse. Lisa suhkur, sidrunikoor ja -mahl, lase segades keema tõusta ning hauta nõrgal kuumusel 20 minutit.
Töötle püreeks, lase veidi jahtuda ning lisa maitseained, rõõsk koor ja lahtiklopitud munad. Toesta tainaservad seestpoolt kahe-kolmekordseks keeratud fooliumiribaga ning eelküpseta pirukapõhja 200° juures 10 minutit.
Eemalda foolium, kalla pirukatäidis vormi ning küpseta ahju keskosas 175° juures 30–45 minutit ehk kuni täidis on peaaegu hüübinud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anu 27.nov 2010 20:48
Väga hea! Pehme, kreemjas, sidrunine täidis. Põhi jäi veits nätske, oleks krõbedamat tahtnud! Kõik sööjad olid meeldivalt üllatunud, et kõrvitsast midagi nii head saab!
1