Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadikook pekaanpähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pekaanpähklid meenutavad välimuselt ja veidi ka maitselt Kreeka pähkleid, nii võid neid küpsetistes omavahel ka asendada.
Kogus: 8 portsjonit
1.  Vahusta munad vanillisuhkruga ja lisa sool.
2.  Sega eraldi kausis pähklid ja jahu.
3.  Lase potis koos keema suhkur ja siirup.
4.  Eemalda pott tulelt ja lisa šokolaad ning või. Sega, kuni komponendid on ühtlaselt sulanud ja segunenud.
5.  Lisa šokolaadisegule munamass ja pähkli-jahusegu.
6.  Kata ahjuplaat (mõõtudega 20x30 cm) küpsetuspaberiga ja kata plaat ühtlaselt tainaga. Küpseta 170 kraadi juures 35 minutit.
7.  Lase jahtuda ja lõika ruudukujulised portsjonid.
# Soovi korral võid igale koogiruudule ahjust välja võttes suruda kaunistuseks peale veel ühe pekaanpähkli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
koogike 28.sept 2010 19:02
Väga hea! Panin vahtrasiirupi asemel piima ja hää
ingrid 22.aug 2010 20:37
kohutavalt hea oli, tegin veidi teistmoodi seda, kuid super hea on, soovitan kõigile
vera 24.mai 2010 15:33
:A:Y:P:R:N:A
1