Peotoidud  » Jõulud

Piparkoogid

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Rama
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta margariin, suhkur ja siirup keema. Lisa vürtsid, sool, apelsinimahl ning riivitud koor. Sega läbi ja jäta 20 minutitiks jahtuma. Klopi hulka muna. Sõelu jahu koos küpsetuspulbri ja soodaga. Sega kõik kokku pehmeks tainaks. Vajadusel lisa pisut jahu. Mässi tainas toidukilesse ning jäta 2 tunniks kuni mitmeks päevaks külmikusse tahenema.
Rulli tainas jahuga ülepuistatud küpsetuspaberil 6 mm paksuselt laiali. Vormi piparkoogid ja tõsta nad plaadile nii, et nende vahele jääksid vähemalt 1 cm laiused vahed. Võta ära piparkookide vahel ja ümber olev tainaosa. Sõtku see uuesti ühtlaseks ja rulli jälle. Eelkuumuta ahi 180 kraadini ja küpseta piparkooke u 12 minutit. Jahuta. Sega glasuuriained ühtlaseks ja kaunista piparkoogid.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
allukas 20.nov 2014 11:50
muna ei pea üldse panema.
sipsik08 23.dets 2012 01:19
palju seda jahu siis peab olema, mul tuli nii vedel taigen.. kes oskab nou anda, palun
kati.kene 15.dets 2012 04:24
tumeda siirupi võib asendada ka meega - olen iga aasta meega teinud- nii nagu mu ema, vanaema ja vanavanaema :)
mäu 10.dets 2012 10:22
kui palju jahu?
Atsinna 01.jaan 2012 22:31
Eks tavaliselt õige piparkoogitaigen tehaksegi võiga. Siin on reklaam lihtsalt nagu isegi näed.
Rufjcodcjifjdf 30.dets 2011 21:49
Kas sinna tavaline või sobib?
jhgg 10.jaan 2011 18:32
margarii-
n:(:(:(:(:(:(:(:(:R:R:R:R:R:D:D!:H:T:P:S:Y:N:A:A
jhgg 10.jaan 2011 18:32
margarii-
n:(:(:(:(:(:(:(:(:R:R:R:R:R:D:D!:H:T:P:S:Y:N:A:A
jhgg 10.jaan 2011 18:30
miks peab see olema rama küpsetusmargarii-
ni!:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N:N
auh 24.dets 2010 15:23
piparkoogid on head küll ,aga liialdada ei tasu ,muidu hakkab pea piparkoogilõhnast valutama.:S
mas 23.dets 2010 16:42
ta on maitsev
miina 22.dets 2010 15:55
Ikka pärast kaunistad:D
mina 22.dets 2010 14:15
Kas glasuur tuleb peale panna piparkookidele enne ahju panemist või pärast ahjust võetuna.
1