Peotoidud  » Jõulud

Lõhefilee sinepi ja meega

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: 100 rooga Autor: Epp Mihkels
Sinepi pisut vürtsikas mekk ja mee magusus teevad lõhest hõrgu roa, ms sobib väga hästi pidulikumaks puhuks.
Kogus: 4 portsjonit
Aseta lõhefilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nahaga pool all, ja puista üle soolaga.
Määri fileetükile kõigepealt sinepit ja siis mett, kuid võid sinepi ja meega ka eelnevalt segada ning siis kalale määrida. Puista peale purustatud pipar ja pane 200-kraadisesse ahju küpsema. Küpseta 15-20 minutit, olenevalt kalatüki paksusest. Tõsta kala ahjust välja ning puista üle roseepipra ja rohelise sibulaga. Lase hetk enne lauale andmist puhata, piisab 2-3 minutist.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge 03.veeb 2016 17:58
Super hea tuli välja :D
Eliis 09.nov 2014 18:09
Rose pipar on ilus seal peal, aga ilma oleks maitsvam ilmselt. Muidu oli väga hea!
annyi 25.märts 2013 13:25
Tõeline maiuspala kala-armastajatele. Lisasin ka mõne pisara sidrunimahla.
Kriipsik84 23.veeb 2012 19:55
Super! Veidi sidruni mahla serveerimisel ja mmmmmmmmmmmmm...-
keele viib alla!
KertuM 16.veeb 2012 17:37
Mina kasutasin samuti soome "kanget" sinepit, mis on meie mõistes magus. Sibula asemel raputasin värsket tilli peal. Mõnus oli, kindlasti kordan kunagi.
Mirka 18.jaan 2012 17:33
See on tõesti SUPER!
Gerli 27.okt 2011 09:47
Super hea roog! Meie pere absoluutne lemmik :Y
mailis 29.märts 2011 20:12
mina tegin tervest lõhest ja panin kala üleni marinaadiga kokku ja fooliumisse ja ahju, ja tuli väga väga hea!
em 05.veeb 2011 21:49
To anonüümne: Fileerid lõhe ära, nii saad kaks fileetükki. Korrutad kogused kahega ja toimid, nagu retseptis ette nähtud.
anonüümne 04.veeb 2011 11:42
kas neid roogasid saab teha ka tervest lõhest, kuidas sellisel puhul toimetada, äkki keegi annab siin nõu
catherine 26.dets 2010 12:14
Kasutasin lõhel tavalist Soome sinepit ja mett, muud pudinad jätsin ära ja tuli hirmus hea! Soovitan soojalt!
1