Peotoidud  » Jõulud

Küpsetatud pardikoivad apelsinikastmes

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmiv pardikoivahautis, mille juurde sobib pakkuda ürtidega ahjukartuleid või -köögivilju.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 1 tund ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Sega äädikas, suhkur, puljong, apelsinikoor ja -mahl, liköör, kaneelikoor, sool ja pipar. Pane pardikoivad ahjuvormi ning vala kaste peale. Küpseta ahjus 200'C juures 1 tund.
Serveeri koos keedetud riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 25.okt 2012 15:11
ülimaitsev, soovitan!
veera 13.okt 2012 16:33
parem söök
Birgit 25.mai 2011 13:47
Tegin ning oli VÄGA maitsev! Täna siis vaatan uuesti retsepti, et teha seda sama teist korda uuesti.
1