Peotoidud  » Jõulud

Punase sibula moos

Keskmine hinne: 1.95 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sibulamoos passib hästi teatud liharoogade, nagu rostbiifi või sea sisefilee juurde. Eriti mõnus on täiendada krõmpsuva moosiga aga väikeseid lihaseid suupisteid.
Kogus: 1 portsjon
1.   Koori ja haki sibul.
2.   Sega paksus potis hakitud sibul, punane vein ja mesi.
3.   Lase segu keema, keera seejärel kuumus väiksemaks ja hauta, kuni vedelik on aurustunud.
4.   Lisa veiniäädikas ja maitsesta. Kuumuta veel 10 minutit.

SOOVITUS
Kui eelistad krõmpsuvate sibulatükkidega moosi, keeda seda kõrgemal kuumusel ja lühemat aega. Pehme konsistentsiga moosi jaoks on vajalik aga pikem keetmisaeg ja madalam temperatuur.

Kogustest valmib 300g hoidist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Meri 17.jaan 2011 13:44
Millega asendada punane vein, kui seda ei taha kasutada?
moos 31.okt 2010 16:06
praetud maksaga väga maitsev
johanna23 11.dets 2009 12:15
rumal viga, eestikeeles ikka palsamiäädikas.
johanna23 11.dets 2009 12:10
huvitav kas balsamiäädikas ka sobib (ehk pareminigi)?
müstika 22.nov 2009 21:00
Supper hea lisand jõuluprae juurde.
1