Peotoidud  » Jõulud

Marineeritud paradiisiõunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt krõmpsud paradiisiõunad sobivad ühtviisi hästi nii külmlauale kui ka soojade toitude kõrvale. Siinne hoidis ei sisalda äädikat, kuid kes soovib, võib seda lisada 1 supilusikatäie.
Kogus: 1 portsjon
Pese õunad ja lõika varred lühemaks. Suuremad õunad võid ka poolitada ja südamikust puhastada. Torgi õunte koorde puust tikuga või roostevabast terasest noa otsaga augukesed. Loputa õunad veel kord veega ning pane purkidesse. Keeda valmis marinaad ja kalla õuntele.
Tõsta purgid kuumutamisnõusse, mille vee temperatuur on 60°. Kuumuta 85° juures 20–25 minutit ning kaaneta kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Cody 01.sept 2012 20:46
Hmm, mul keesid kõik puruks 5 minutiga :(. Kuigi tegin augud sisse. Osustasin siis selle satsi moosiks teha, eks näis mis välja tuleb. Läbi sõla tuleb lasta nüüd, kuna kõik seemned jmt jäi ka ju sisse
soul 26.aug 2010 22:22
Keetsin õunu marinaadis 15min ja panin purki, siis lasin marinaadi veel korra keema ja valasin õuntele peale. Nii tundus lihtasam ja vahet purke kuumutades ei märganud. Ja muidugi äädikas annab õige maitse.
ema 24.aug 2010 12:43
Aga kuipalju äädikat - ilma ju marinaadi ei saa.
1