Peotoidud  » Jõulud

Verivorstisupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Dimitri Demjanov
2008. aasta Hõbelusika galal pakutud supp, mis pälvis rohkelt kiitust
Kogus: 10 portsjonit
Sulata suures kastrulis pool või kogusest, lisa peenelt hakitud sibul, paprika ja tšillipipar. Seejärel lisa puhastatud ja sentimeetrilaiusteks viiludeks lõigatud verivorstid. Järgnevalt sega juurde puljong ning keeda kümme minutit. Lisa rõõsk koor ja keeda veel 5 minutit. Nüüd püreesta saadud supp blenderis ja maitsesta. Lõpetuseks lisa ülejäänud või. Suppi serveeri piimavahuga ja raputa peale jahvatatud nelki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 06.dets 2011 14:07
HildaKai: aitäh :) Lause sai lisatud.
HildaKai 06.dets 2011 11:03
Toidutare retseptis on puudu üks oluline lause - vaata http://nami-
nami.ee/reci-
pe.php?q=detail&pI-
D=7949
Pärast lauset " Järgnevalt sega juurde puljong ning keeda kümme minutit." /Nami-nami retseptis käib just siia kohta üks lause vahele: Lisa rõõsk koor ja keeda veel 5 minutit./ Ja edasi sama mis Toidutare retseptis: "Nüüd püreesta saadud supp blenderis ja maitsesta. ...
Pabul 05.dets 2011 18:35
NO Hallooo sibul paprika või vahukoor - nii saaks põdrapabulatest ka väga maitsva supi :))
Diamond 17.jaan 2011 19:40
väga vilets tuli :(
Diamond 10.jaan 2011 17:36
Jõuludest on verivorsti alles, teen seda suppi õhtusöögiks. Ei tea mida oodata, tundub kummaline ning ei tea kuhu vahukoor käib? Alguses supi sisse või hiljem kaunistuseks?
malviine 14.nov 2009 10:47
Meenutab Saaremaal valmistatavat vereklimbi suppi. See oli tõesti väga maitsev! Peab ka seda retsepti proovima!
Hindaja 01.sept 2009 22:55
väga huvitav peaks proovima
1