Peotoidud  » Jõulud

Kihiline piparkoogimagustoit

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hea kerge ja lahe magustoit, millele piparkoogid annavad jõuluse hõngu.
Valmistusaeg:

Valmistus 35 min + külmkapis 2 tundi

Kogus: 6 portsjonit
Purusta piparkoogid. Pane želatiinilehed külma veega 5 minutiks likku. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munakollased tuhksuhkruga. Lisa hulka juust ja alkohol, hõõru ühtlaseks. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sulata need kuumas kohvis. Lase segul hetk jahtuda ning nirista muna-juustuvahusse. Vahusta eraldi koor ja munavalged. Sega kreemiga. Jaga magustoidupokaalide põhja juustusegu, siis küpsisepuru, siis jälle juustusegu ja taas küpsisepuru. Jätka niikaua, kuni aineid jätkub. Peale puista küpsisepuru.

Kalorsus 350 kcal/portsjon
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kerz 02.dets 2010 21:13
No nii, proovitud - tulemus on suurepärane ja kõik söövad väga suure isuga :) Tänud!
Kerz 28.nov 2010 15:53
Kõlab ahvatlevalt praegusel ajal, proovin järele! :)
NurrMarta 20.dets 2008 18:25
Paljudes kreemides ja külmutatud magustoitudes kasutatakse toorest muna. Ka klassikaline tiramisu on toore munaga. Kui kontrollitud munadest teha, siis ei tohiks küll muret olla. Kes tahab eriti ettevaatlik olla, võib munad enne kuuma veega pesta. Ja ilma alkoholita - miks mitte ka lastele :)
Heatahtlik 19.dets 2008 18:28
kas toores muna on okey ja kas lastele võiks ka anda kui alkoholi ei lisa?
1