Peotoidud  » Jõulud

Pohla-õunatšatni verikäki kõrvale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sarnast segu saab teha ka jõhvikaga, kuid maitse ja konsistents jääb siis teine. Ka astelpajumarjadega tasub tšatnit proovida.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit

1.   Puhasta ja haki sibulast, varssellerist ja õunast suuremad kuubikud. Peenesta tšilli.
2.   Kuumuta pannil või paksu põhjaga potis või ja lisa kõik komponendid.
3.   Sega ja prae kiirelt läbi.
4.   Serveeri koos verikäkiga.

 

SOOVITUS
* Kui tšatni jääb liiga kuivaks, võid vedelikuna lisada kas valget veini või siidrit.
* Maitse järgi võib lisada näiteks tüümiani või teisi ürte. Magusust saad reguleerida suhkruga, aga sobib lisada ka mett või vahtrasiirupit.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa