Peotoidud  » Jõulud

Rollmops

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev külmlauaroog, mis tuleks valmis teha paar päeva enne serveerimist.
Kogus: 6 portsjonit
Aja vesi keema, lisa õhukesteks poolrõngasteks lõigatud sibul, viilutatud porgand ja ülejäänud marinaadiained. Lase paar minutit tasakesi keeda, seejärel kata nõu kaanega ja jäta jahtuma. 10 minuti pärast nopi maitseterad välja ning tõsta anum külma vette. Määri fileede sisepoolele õhuke kiht sinepit ja keera rulli, alustades pea poolt. Paiguta terved rullid püstiasendis tihedalt purki või lõika tükkideks ja lao siis purki.
Kalla peale külm marinaad, sulge kaanega ning hoia vähemalt kaks päeva külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa