Peotoidud  » Jõulud

Kõrvitsa-apelsinisalat verivorsti kõrvale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Miks mitte katsetada jõulutaldrikul traditsioonilise kõrvitsasalati asemel uuenduskuuri läbinud lisandeid?
Kogus: 2 portsjonit
1.   Koori apelsin ja fileeri viljaliha.
2.   Nõruta kõrvitsasalat üleliigsest marinaadist. Sega apelsini hulka.
3.   Sega omavahel oliiviõli, apelsinimahl, estragoniäädikas, sool ja apelsinipipar.
4.   Vala kaste apelsini-kõrvitsasalati peale ja lase seista.
5.   Serveeri verivorsti kõrvale, kuid nõruta enne lisandi taldrikule asetamist see üleliigsest vedelikust kuivaks. Raputa peale granaatõunaseemneid.

SOOVITUSED
*  Kõrvitsalisandina sobivad nii poe- kui ka kodused kõrvitsasalatid.
*  Kui apelsin ei ole piisavalt magus, lisa salatikastmesse veidi mett.
*  Granaatõunaseemnete asemel võid peale puistata ka hapukaid pohli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa