Peotoidud  » Jõulud

Õuna-mandlikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kuigi tegemist on magusa koogi, sobib seda siiski serveerida kas vahukoore või vanillijäätisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 12 portsjonit
1.  Põhja jaoks murenda või jahu hulka ja näpi mass purutaoliseks.
2.  Sega juurde mandlilaastud ja suhkur.
3.  Klopi muna vee ja essentsiga lahti ning lisa taina hulka.
4.  Sõtku tainas ühtlaseks ja jäta 20 minutiks külma.
5.  Rulli tainas ja vooderda sellega 23 cm läbimõõduga koogivorm. Vaata, et tainaga saaksid kaetud ka servad.
6.  Koori õunad ja viiluta.
7.  Aseta õunad koogipõhjale ja puista peale rosinad.
8.  Katte jaoks sega omavahel kuivained, mille hulka haki võikuubikud.
9.  Lisa suhkur ja mandlilaastud ning laota segu täidise peale.
10.  Küpseta 190 kraadi juures 30 minutit.
# Sisu hulka lisatavaid rosinaid võid enne leotada portveinis või rummis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa