Peotoidud  » Jõulud

Kohvimaitseline Kreeka pähkli kook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Kohv muudab vastupandamatuks iga magustoidu või küpsetise, pannes vaimustusest õhkama ka neid, kes muidu sellest joogist ei hooli.
Kogus: 10 portsjonit
Sega jahu ja küpsetuspulber ning lisa suhkur ja sool. Sega juurde õli, munakollased, espresso ja piim. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning sega õrnalt ülejäänud massi hulka. Lõpuks lisa hakitud Kreeka pähklid. Vala tainas võitatud piklikku keeksivormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 50 minutit. Jahuta veidi vormis ning kummuta restile tahenema. Lõika jahtunud keeks pikisuunas kolmeks kihiks.
Vahusta mascarpone, kohupiim, kohvipulber, siirup ja tuhksuhkur. Määri kreem kihtide vahele ja kõige peale. Kaunista pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rita 28.jaan 2011 21:16
;);););););););););)-
;););););););):O:O:O-
:O:O:O:O:O:O:O:O:Y:Y-
:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y-
:Y:Y:Y
hindaja 07.nov 2010 16:27
väga hea väga väga :Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y-
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P-
:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D-
:D:D
anne 14.veeb 2010 14:29
mul tekkis küsimus selle valmistamisel,kas espresso kuivana või kui seisnud kuumas vees? :))
triinf 07.mai 2009 10:06
Olen kooki juba kaks korda teinud - ülimaitsev on! Eriti veel, kui saab enne serveerimist veidi külmas seista. ..ja ülimenukas on ta ka.
1