Peotoidud  » Jõulud

Suitsulõhepirukas kartulimuretainal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Maitsesta tükeldatud kalafilee musta pipra ja sidrunimahlaga.
Pirukapõhja valmistamiseks sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa pehme või, riivitud kartulid ja till. Sega ühtlaseks tainaks ja suru võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.
Prae viilutatud porru paar minutit võis. Sega kala ja porru ja kata põhi seguga. Klopi munad ja hapukoor. Lisa kartulitärklis, sool, pipar ja purustatud küüslauguküüs ja vala segu vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rail 21.mai 2012 18:19
kõige parem lõhepirukas mis ma teinud olen. Ka kõik külalised on kiitnud taevani. Olen c 10 korda juba teinud. Mahlane ja lihtne teha.
1