Peotoidud  » Jõulud

Piparkoogi-ploomikoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Koogi võid valmistada igaühele väikestesse pokaalidesse või suure koogina 23–24 cm lahtikäivas vormis.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 40 min + tarretub 6–7 tundi

Kogus: 10 portsjonit
Purusta piparkoogid, sega hakitud kreeka pähklite ja sulatatud võiga. Vajuta segu 23-24 cm lahtikäiva tordivormi põhja või 10 pokaali põhja.. Pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi tahenema.
Täidiseks sega toasoe toorjuust ploomimoosiga. Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks likku. Kuumuta sidrunimahl ja vein, sulata selles kuivaks pigistatud želatiinilehed ja lisa toorjuustu-moosisegule. Vahusta koor ja lisa juurde. Tõsta põhjale ja lase 3-4 tundi taheneda.
Pane želee jaoks vajalikud želatiinilehed 5 minutiks külma vette likku, pigista kuivaks. Sulata kuumas mahlas. Lase jahtuda leigeks, tõsta ettevaatlikult täidisele. Lase 2 tundi külmkapis tarduda.

Kalorsus 436 kcal/tk
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa