Peotoidud  » Jõulud

Majoneesimuffinid tilliga

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: 100 rooga
Äärmiselt lihtne ja küllaltki mahe põhitainas, mida võib soovi korral turgutada meelepärase pipraseguga ning muuta tõhusamaks pisikesteks tükkideks lõigatud liha, singi või kergsoolatud forelliga.
Kogus: 1 portsjon
Sega kõik ained ühtlaseks tainaks ja täida sellega muffinivormid kahe kolmandiku kõrguselt.
Küpseta 225° juures 10–12 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge 24.nov 2014 19:13
Selle jahu kogusega kuivad ja ilmetud. Täidisena kasutasin praetud hakkliha-sibula segu. Majoneesi ja piima peaks rohkem panema.
Kerlin 28.dets 2011 11:17
mina hakkasin tegema tainast ja avastasin, et mul pole muffini vorme kodus ja tegin selle ümber suureks koogiks:D panin muna hulka, et paremini koos püsiks ja lisasin hanetükikesi (jõulust kodus järel), rohelist sibulat ja paprika tükikesi:) Tuli vapustavalt hea!:)
katta 12.veeb 2011 16:38
olid väga maitsvad
gerli 29.juuli 2010 12:31
Väga maitsvad tulid lisasin ka singitükke ja murulauku;) hinne 5
Janne6 07.aug 2009 13:33
Täitsa maitsvad, ise lisasin taignasse suure portsu tilli ja sibulat, ehkki natuke nätsked seest aga pole väga viga. Hinne 3
kaerajaana 09.apr 2009 15:26
topeltkogusest saab 36 tükki, tegin neid just hiljuti, lisasin ka sinki ja riivjuustu, väga maitsvad said. aga 12 minutit on liiga vähe, pigem 18
Andsuu 05.märts 2009 20:30
On need head ka? Ja mitu inimest sellest kogusest saab?
1