Peotoidud  » Jõulud

Kirju kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
See ilma klassikalise muretaina-põhjata kirju kohupiimakook maitseb kõige paremini külmalt. Kasuta oma lemmikuid kuivatatud puuvilju.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Haki eelmisel õhtul puuviljad ja pane siirupisse ligunema. Sega kokku koostisained, nõruta kuivatatud puuviljad ning lisa tainasse. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi ning puista üle mandlilaastudega. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes tund aega. Seda, kas kook on küpsenud, kontrolli puuvardaga. Enne sööma asumist jahuta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Joonatan11 28.veeb 2012 07:13
Väga lihtne ja maitsev!
Sumiseja 14.veeb 2012 16:38
Üks ütlemata lihtne ja mõnus kook, mida kohupiimast teha annab. Super.
Eva 25.märts 2010 16:58
8-10 portsu.
Gerda 25.märts 2010 16:23
kui palju sellest koogist ka jagub????
Kessukas25 14.veeb 2010 20:11
Mulle ka maitseb.Ei ole hirmus magus ka.Selline mõnusalt mahe.Soovitan proovida!
ämblik naine 11.aug 2009 23:09
Päris hea kohupiimakook
1