Peotoidud  » Jõulud

Vilma ploomikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Kogus: 8 portsjonit
Sulata või ja sega Vilma Juubeli tordipulbriga ühtlaseks massiks. Kata rasvainega määritud koogivormi põhi ja servad ühtlaselt tainaga. Eemalda ploomidelt kivid ja lao need ringikujuliselt tainale. Seejärel laota koogile ühtlaselt mandlilaastud. Küpseta 180-200ºC juures 20-30 minutit, kuni mandlilaastud on kuldpruunid. Serveeri vahukoore või jäätisega.
Idee: Soovi korral võib jätta 3-4 sl tainast ka ploomidele peale puistamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 14.sept 2009 11:29
Või paki kaalu võiks täpsustada, neid müügil mitmetes erinevates pakendites ja kaaludes.
wagga 12.sept 2009 21:33
Terve pakk võid on ilmselgelt liiast, maitset ei parandanud ja jäi liiga rammus. Parem panna pool ja vedelama tulemuse saamiseks vett juurde. Samuti võiks ploomidele nt pruuni suhkurt lisada - olenevalt ploomidest võib muidu jääda liiga hapu. Või siis peale riputada tuhksuhkrut. Samuti küpses kauem nii u 40 minutit.
1