Peotoidud  » Jõulud

Vürtsikas jõulukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Kogus: 1 portsjon
Sega tordipulber vürtside, vee ja õliga ühtlaseks massiks, lisa riivitud porgand, purustatud pähklid ja pestud rosinad. Vala tainas rasvainega määritud vormi ning küpseta 180-200°C juures 30-35 minutit. Glasuuriks vahusta toasoe toorjuust suhkruga, sega juurde riivitud sidrunikoor. Määri jahtunud koogi vahele ja peale ning kaunista pähklitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anni 27.dets 2009 20:36
proovisin ka seda kooki,aga sidrunit sai vist palju ja 24cm jaoks on tõesti topeltkoguseid vist vaja. Aga muidu sai päris hea...
Annekas 24.dets 2009 12:46
selle kogusega jääb kook 24 cm vormi puhul liiga õhuke.järgmisel korral võtan topelt kogused.Selle kogusega ei saanud kooki poolitada
Enely 21.dets 2009 17:08
Täiesti supper kook, kindlasti teen seda veel ja mitte ainult jõuluajal:)
Pipita 17.juuli 2009 10:44
Päris huvitav kook tuli välja. Kreeka pähklite asemel panin maapähkleid ja toorjuustu asemel tavalist maitsestamata kohupiimapastat (muud kodus polnud).
1