Peotoidud  » Jõulud

Poole tunni rabarberi-plaadikook

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: 100 rooga
Lihtsa biskviittainast koogi muudab mahlaseks ohtralt lisatud rabarber. Selle plaadikoogi valmistad kiiresti ja lihtsalt, kui lastele sõbrad külla tulevad või kui endal ootamatult magusaisu tekib. Sobib hästi ka piknikukorvi.
Kogus: 1 portsjon
Vahusta munad suhkruga, sõelu hulka küpsetuspulbriga (soovi korral ka kaneeliga) segatud jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Lisa tükeldatud rabarberid. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud väikesele ahjuplaadile (25 x 35 cm). Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Lase jahtuda.
Sõelu peale tuhksuhkur ja serveeri.
12 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eveli org 03.juuni 2014 13:23
Tegin taina kaneelisema :) hetkel ahjus, kuid lõhnab hästi ja tundub isuäratav :)
Gerli 24.juuni 2012 16:00
Väga hea tuli!
smistel 27.juuni 2011 18:38
Vahustasin ka munavalged ja -kollased eraldi. Aga jahu tundus ebanormaalselt suur kogus. Äärmiselt raske oli seda taigent segada ning puudus igasugune sarnasus hariliku biskviittaignaga, mis üldiselt peaks olema selline vedelamapoolne.
sophiemol 13.juuni 2011 13:27
Vahustasin samuti munavalged ja -kollased eraldi, lisasin veel maasikaid ja tulemuseks väga maitsev ning lihtne kook.
kssss 12.juuni 2011 16:03
probleeeem , küpsetasin kooku 20minutit ja kook on seest vedel , retsepti jälgisin väga hoolikalt
kssss 12.juuni 2011 15:49
esimest korda teen täna praegu on kook ahjus aga tundub et tuleb super hea kook :d
Veronika 31.mai 2011 00:57
See oli nüüd siis viies kord, kui antud asi sai valmis küpsetatud. Kiire, lihtne ja hea! :) Nagu vanaema köögist. Nõus nendega, kes eelnevalt kirjutasid, et muna valged ja kollased tuleb igatahes eraldi vispeldada, et kook kohevam tuleks. Lisan enda poolt, et panen alati jahu veidi rohkem, sest kippus nõka vedel jääma. Foto kaa: http://albums.ra-
te.ee/1/8/0/180a10125743.jpg
(Kahekordne kogus sama retsepti)
fsf 23.aug 2010 13:10
hea ploomidega
linell 01.juuni 2010 17:56
Buu, kes keelab?
Buu 31.mai 2010 14:36
kas rabarberi asemel võib virsikut ka panna??? palun vastust
küpsetaja 29.mai 2010 18:21
Super hea kook, ainult esimesel korral kui tegin sai tainast vähe, teisel korral korrutasin koostisosad kahega ja tuli väga mõnus õhuline kook.
notice 17.mai 2010 08:33
Nii lihtne ja hea=)
Ursula 03.okt 2009 14:23
Lisa natsa hapukoort või maitsestamata jogurtit.Munad ka loomulikult eraldi,vot siis saab veel parem.Kasutasin sügavkülmutatud rabarbereid,kusjuu-
res rabarberit panin rohkem kui retseptis.Meie sõime seda kooki ahjust otse võetuna ja panime jäätist ka peale.Super hea.
heaaa 01.okt 2009 18:09
panin jahu asemel juubeli tordipulbrit, mida mul veidi üle oli jäänud. Ja väga hea tuli :)
Tort 20.juuli 2009 22:05
Väga korralik ja maitsev ainult ,et peaks mainima seda ,et tainast oli liiga vähe rabarberi suhtes...Aga muidu väga korralik:Y
NurrMarta 29.juuni 2009 11:14
maarja - ma ei kujuta küll ette, kuidas on võimalik, et 4 tugevalt vahustatud muna üsna suure koguse jahuga katavad ära ainult lahtikäiva koogivõrmi põhja? Ehk jätsid Sa munad vahustamata, kloppisid ainult lahti? Ja veel, et biskviittainast kook tuleks kohe kuuma ahju panna, mitte pärast valmimist veel ahju kuumenemist oodata. Nii et aja ahi varakult kuumaks :)
maarja 28.juuni 2009 17:39
tegin taigna valmis ja valasin selle ümargusse lahtikäivasse koogivormi. kahjuks oli tainast nii vähe, et ainult vormi põhja kattis pm ära. järgmine kord peab vist rohkem tainast tegema. praegu ootan kuni ahi soojaks läheb ja eks siis näeb mis sellest välja tuleb
pensionär 09.juuni 2009 19:52
Saab ära proovitud niipea kui maale jõuan - seal ootavad rabarberid. Tundub lihtne ja maitsev.
Hindaja 08.juuni 2009 23:12
Tainas tundus alguses maru kahtlane. Jäi veits küõpsetuspaberi külge kinni ka. suht norm:Y
nämmi 08.juuni 2009 16:18
hoochey - see ongi juuh tavaline biskbiit rabarberitega.. retsepti järgi peaks juba aru saama;) a ma proovin ka seda teha, jube koogi isu oli ja tahtsin midagi lihtsalt ja kiiret. tegin kakao-biskviidi ja panin lisaks rabarberitele sisse ja vaarikaid, pealt katan ?okolaadiga;) loodan, et tuleb nämmi.. nagunii tuleb;DD
hoochey 07.juuni 2009 10:01
Hinne siis ka
hoochey 07.juuni 2009 10:01
Vahustasin ka munavalge eraldi ja lisasin pärast ülejäänud munale hulka ning sõelusin siise jahu ja lisasin rabarberid. Minumee-
lest siiski täiesti tavaline biskviit, kus lihtsalt rabarberid sees. Mingisugune maitseelamus see küll polnud. Hindeks 4- Küpsetuspaberi külge jäi mul ka kinni, algul süüdistasin küps. paberit, aga ma vist pole ainus, kell selline äpardus juhtus.
delfiina 06.juuni 2009 13:49
Väga maitsev, ainul mul jäi küpsetuspaberi külge kinni veidi :( ei ole eriline küpsetaja, alles tutvun selle maailmaga ;)
laire 06.juuni 2009 10:26
väga maitsev
anu88 05.juuni 2009 21:13
Väga maitsev ja valmib kiiresti. Teinekordki teen :)
12