Peotoidud  » Jõulud

Maasikatega minikoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse
Köögikombainis töötle tainast pigem vähe kui liiga palju, sest just nii jäävad koogipõhjad mõnusalt õhulised
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + küpsetamiseks 10–12 minutit

Kogus: 8 portsjonit
1 Kuumuta ahi 220 kraadini. Pane jahu, küpsetuspulber, külm või, suhkur, pool vanilliseemnetest ja 0,25 tl soola köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Tõsta segu suuremasse kaussi. Teises anumas ühenda soojendatud piim, 1 muna ja törts sidrunimahla. Vala jahusegu hulka, sega läbi ning mudi tainaks.
2 Rulli tainas jahusel laual kettaks ja lõika vormiga kaheksa 7 cm läbimõõduga ketast. Tõenäoliselt pead aeg-ajalt tainast uuesti rullima. Määri tainakettad pealt munaga ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning siis ahju. Küpseta 10-12 minutit ning jahuta siis.
3 Vahusta koor ülejäänud vanilliseemnete ja 1 sl tuhksuhkruga. Serveerimiseks lõika koogilt tainakaas ning täida see maasikamoosi, vahukoore ja värskete maasikalõikudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
fhis 30.dets 2009 15:45
nii maitsvat asja pole ammu saanud:Y:P
1