Peotoidud  » Jõulud

Hapukapsapirukas muna ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Krõbedal lehttainapõhjal hapukapsapirukale lisab peekon maitset ja rammusust. Serveeri ahjusoojana – lase vaid 5–10 minutit jahtuda, et oleks kergem tükkideks lõigata.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta kapsas võis pehmeks (selleks kulub umbes 25 minutit) ning maitsesta soola ja fariinsuhkruga.
Lõika peekon ribadeks, pruunista pannil ja nõruta köögipaberil. Haki munad ning sega kapsa ja peekoniga.
Rulli tainas küpsetuspaberil õhukeseks plaadiks ja tõsta koos paberiga ahjuplaadile. Määri poolele tainale laiali kate, pool tainast keera sellele peale. Määri ääred veega ja vajuta kahvliga kinni. Määri pirukat pealt veega lahtiklopitud munakollasega ja raputa üle riivsaiaga.
Küpseta 225-kraadises ahjus 12–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karin 09.jaan 2013 17:47
Tegin kõik täpselt retsepti (panin vaid rohkem kapsast) järgi ning tuli väga maitsev! Hea vaheldus tavalisele kapsasöömisele :)
Birgit 18.nov 2011 22:13
Mulle jällegi yldse ei meeldinud, praekapsaga on ilmselt parem, aga hapukapsaga oli kyll liialt hapu. Ja väga rasvane oli kaa kuidagi see koik. Kahju, sest ma olen yldiselt koige suurem kapsapirukate fänn!
tydruk321 05.apr 2010 19:08
väga hea tuli! lisan kindlasti oma retsepti raamatusse
Marin 26.jaan 2010 15:27
Olen seda juba kolm korda teinud. Väga hea pirukas! Isegi lapsed, kes muidu hapukapsast ei taha, söövad seda pirukat hea meelega.
0laiuskraad 30.dets 2009 09:28
Väga hea pirukas! Meestele läheb ka hästi peale!
1