Peotoidud  » Jõulud

Marineeritud juust oliividega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Eksklusiivne suupiste, mis säilitab külmkapis hea maitse vähemalt paari nädala jooksul.
Kogus: 1 portsjon
Tükelda juust, nõruta oliivid ja loputa puhta veega. Lõhesta tšillikaunad ning kaabi seemned välja; tükelda kaunad. Pane liitrisse purki vaheldumisi juustukuubikuid ja oliive, nende vahele tšillitükikesi ja tüümianioksi. Klopi marinaadiained põhjalikult läbi ning kalla purki. Lase enne tarvitamist vähemalt ööpäev külmas maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 16.dets 2011 08:45
Kelli: soovitaks küsida poest või mõnest vinoteegist, kus ka sageli häid oliiviõlisid saadaval, sellise maitsega õli, mis poleks eriti rohune, ürdine ja tomatine, vaid pehme, neutraalne ja õrnalt lilleline. Viimane ei jäta järelmaitsena suhu mõrkjat mekki, mis sobib pigem roheliste salatite segamiseks või lapiksaiadele tilgutamiseks.
Kelli 15.dets 2011 21:47
mis ma valesti teen - jube sagune jääb marinaad ja halva maitsega. milline on hea maitsega õli? Ma kasutasin mingi Extra Virgin MONUMENTAL oliiviõli...
MuguL 30.dets 2010 17:21
Mmm, jube hea, proovisin ka pipra asemel küüslauguga - veel parem!
1