Peotoidud  » Jõulud

Rabarbri-kohupiima plaadikook

Keskmine hinne: 3.71 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Rabarbriretseptidest ei saa kunagi küll.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Sulata või ja sega suhkruga. Lisa muna ja nisujahu, sega ühtlaseks massiks. Aseta pooleks tunniks külmkappi seisma.
2. Rulli tainas 20x30 cm suuruseks, aseta sama suurde vormi ja eelküpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni tainas on pealt kuiv.
3. Tükelda rabarer 5 cm pikkusteks juppideks. Sega kohupiim hapukoore, suhkru ja munadega ja kalla saadud segu eelküpsenud põhjale. Aseta peale rabarbrid (nii nagu pildilt näha) ja puista need üle 3 spl suhkruga. Soovi korral võid ka kaneeli lisada. Küpseta 180-kraadises ahjus 45-50 minutit, kuniks täidis on hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
keky 06.juuli 2012 19:03
väga hea kook
Kustas 03.juuni 2012 15:17
Hakkasin tegema, vaatan, mis välja tuleb :H
TS 01.juuni 2011 08:50
Väga lihtne valmistada ning maitses hästi. Olen teinud rabarberi asemel ka maasikatega, samuti väga hea, aga eriti maitsev on nii rabarberi kui maasikatega.
Brüleekreem 29.mai 2011 18:48
Täitsa hea!
Egle 21.mai 2011 20:28
Tegin ka seda kooki...mmm, keele viib alla!
T´iiu 17.mai 2011 09:50
Tegin seda kooki. Mõnusalt mahlane ja suus sulav. Kaneeliarmastajana lisasin kaneeli ikka südamest (aga ega liialdada ei tohi, tõmbab mõruda meki külge).
MOTHERLODE 14.mai 2011 21:04
OO! Ma kohe hakkan tegema vot ! :)!;);):)
1