Peotoidud  » Jõulud

Rabarbri-tiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kreemine maius hapuka rabarbrikattega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Võta 24 cm läbimõõduga koogivorm ja lõika rabarbrid nii, et saaksid nendega koogi katta. Aseta ahjuvormi, puista üle pruuni suhkruga ja küpseta 200-kraadi juures 15 minutit. Võta ahjust ja jäta jahtuma.
2. Sega mascarpone suhkru ja vahule löödud koorega. Tükelda maasikad ja sega segusse.
3. Lõika küpsised pooleks ja äärista nendega tihedalt 24 cm-se lahtise koogivormi serv (ilma põhjata). Kata küpsistega tihedalt ka põhi, olles küpsiste suhkruse poole korraks mahla sisse kastnud (aseta see ülespoole). Määri peale mascarpone-segu, seejärel täida küpsistega ja veel ühe kihi mascarponega. Kõige ülemiseks kihiks tõsta ettevaatlikult ahjurabarber. Aseta vähemalt paariks tunniks külmkappi tahenema, seejärel eemalda koogivormi serv.
4. Kooki on hea lõigata sakilise servaga tomatinoaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
miia 25.mai 2011 11:05
Jube lahe näeb välja küll :) Kindlasti maitseb ka hää
1