Peotoidud  » Jõulud

Mustikamoos tsitruslikööriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Kui metsaalune on mustikaid täis, keeda neist moosi. Seda on hea talveõhtul endal nautida, aga ka sõbrale kinkida. Purgike isetehtud hõrku mustikamoosi ei jäta kedagi külmaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Pane suurde potti mustikad, pestud apelsinilt riivitud koor, apelsini- ja sidrunimahl ning suhkur. Kuumuta tasasel tulel suhkru lahustumiseni. Lase siis keema ja keeda 10 minutit, kuni mahl on paksenenud ja muutunud siirupitaoliseks. Sega hulka liköör. Jaga moos väikestesse purkidesse ja kaaneta need. Säilita jahedas kuni 6 kuud.
Kogus 0,7 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tuulika 04.okt 2012 19:33
kõlab ahvatlevalt, aga mis taga siis 6 kuu pärast juhtub.
1