Peotoidud  » Jõulud

Ricotta-kook sõstardega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Juustukook ei pea olema sugugi valmistatud toorjuustust. Äärmiselt lihte on seda valmistada ka ricottast. Lahjem ning tervislikum viis koogiga maiustada on seda teha sellise koogiga kui endale seda luksust hoopis keelata.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsisepuruga.
2. Kata põhi marjadega.
3. Sega kõik täidise komponendid ühtlaseks massiks. Vala ettevaatlikult marjadele ja küpseta 180-kraadises ahjus 40-45 minutit. Võta kook ahjust välja. See peaks olema keskelt pisut võbisev.
4. Kata kook fooliumiga ja lase toas täielikult maha jahtuda. Aseta üleööks külmikusse.
5. Kata kook marjadega või naudi värske ja aurava kohvi kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 23.veeb 2017 10:29
Sobivad nii 20% kui 30%-line hapukoor.
liis 21.veeb 2017 15:36
Mis hapukoort mõeldud on? 20%
lili 29.dets 2011 17:53
väga lihtne teha , endal jälle koogike ahjus praegu ! super maitsev
iris 11.nov 2011 20:23
MEIE PERE LEMMIK, PALJU MAHEDAM JA TERVISLIKUM KUI TOORJUUSTUGA. SOOVITAN KINDLASTI PROOVIDA.
1