Peotoidud  » Jõulud

Õuna-martsipanikook

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: 12 värvi. Toit ja mood Autor: Tiina Talumees
Mandline martsipanitäidis jääb õunakoogis pehme ja kohev.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega toasoe või, jahu, suhkur ja muna tainaks ning suru see küpsetuspaberiga kaetud 20-24 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele. Täidise valmstamise ajaks pane tainas koos vormiga korraks sügavkülma.
Puhasta õunad ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega köögikombainis martsipan, muna ja piim. Lao õunad põhjale, vala üle martsipaniseguga ja küpseta umbes 40 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Relika 04.sept 2014 22:10
Ülihea kook :)
1