Peotoidud  » Jõulud

Jõulukapsas

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Kapsas, mille pärast jõuluigatsus vahel peale tuleb.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Võta üks paksu põhjaga malmpott, sulata seal hanerasv, prae kergelt peeneks hakitud sibulad ja õunad. Lisa köömned. Lõpuks kapsad, keeruta veel sutsukene praadida. Pane ahi sooja, 150 kraadi. Vala vein kapsastele (eriti mõnus on Põltsamaa Kuldne), ja sups pott ahju. 3–4 tundi võib rahus haududa, natuke tuleb silma peal hoida ja vajadusel lisada vedelikku, soola, suhkrut. Kaant ära peale pane. Alkohol aurustub ja purju ei tee, lapsed võivad ka rahus ette tõsta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Robiina 01.jaan 2015 14:29
Väga hea, kuigi panin 1kg asemel 2kg kapsast, muus osas jätsin samaks.
Anastassija 10.jaan 2013 15:29
Väga oivaline. :D:P:P:P:P:P:P:P:P:P-
:P:P:P:P:P:P:P:P:P
1