Peotoidud  » Jõulud

Klassikaline kõrvitsasalat

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Kõrvitsasalatile annavd maitse lihtsad asjad - äädikas, suhkur, sool ja nelk.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koori, puhasta ja tükelda kõrvits. Jäta tükid külma veega üle öö seisma, see peaks
kõrvitsa hiljem krõmpsu hoidma.
Valmista marinaad: vesi, äädikas, suhkur, muud maitseained – kõik läheb korraga potti. Lase keema tõusta, lisa osa kõrvitsakuubikuid, nii palju, kui suudad korraga kontrollida. Lase neil ainult kergelt läbipaistvaks tõmbuda, korja kohe purki, vala kuum marinaad peale ja sulge.Korda, kuni kõik kuubikud on purgis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nelgi 17.nov 2012 18:47
Aga kas nii palju pannaksegi suhkrut, kas see on normaalne?
Karin 06.nov 2012 13:27
väga hea salat tõesti, panin ka äädikat veidi vähem.
clever878 17.okt 2012 20:16
aitæhh....suurepæ-
rane salat ...just see mida ootasingi ....
vanaema 24.dets 2011 18:26
Nii palju ääadikat!Sedapaneme ikka maitse järgi.Ja maitseaineid ka.
Hindaja 24.dets 2011 17:29
:DSuper hea salat
1