Peotoidud  » Jõulud

Kõrvitsakook astelpajuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Plaadikoogid ja -pirukad Autor: Epp Mihkels
Kaneeli ja ingveriga kõrvitsakook saab ilusat jumet juurde astelpajumarjadest.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund ahjus

Kogus: 1 portsjon
Riivi kõrvits peene riiviga. Lisa munad, suhkur, õli ja hapukoor ning töötle mass ühtlaseks. Sega jahu hulka küpsetuspulber, ingver, kaneel ja sool ning lisa siis kõrvitsasegule. Sega tainas kiiresti ühtlaseks, kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale astelpajumarjad. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 55 minutit. Seejärel puista koogile riivitud valge šokolaad ja küpseta veel 5 minutit. Lase enne serveerimist jahtuda.
Kogus 10-le.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ewakene 01.veeb 2012 09:14
Hmm.. Tuli selline, kuidas seda nüüd ilusasti öelda, plönn.. Äkki tegin ise midagi valesti? :)
1