Peotoidud  » Jõulud

Pühadepraad ahjuõuntega ja ahjuköögiviljad mangotšatniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Köögiviljad küpsevad ahjus magusaks ja mahlaseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda köögiviljad vastavalt oma äranägemisele sektoriteks ja/või kangideks. Sega omavahel oliivõli, viilutatud küüslauguküüned ja mangotšatni, seejärel sega saadud maitsesegu köögiviljadega. Küpseta ahjus 180C° juures 30-40 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Soovi korral maitsesta köögivilju veel soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa