Peotoidud  » Jõulud

Pehme piparkook toorjuustu ja valge šokolaadi glasuuriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike piparkoogiraamat Autor: Angeelika Kang
Pehme plaadipiparkoogi katteks on apelsinimaitseline valge šokolaadikreem.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata kastrulis või. Lisa maitseained ja lase korraks keema tõusta. Vahusta munad ja suhkur heledaks vahuks. Jahuta võisegu ja vala pidevalt kloppides munavahu hulka. Lisa ka hapukoor ja soodaga segatud jahu. Sega tainas ühtlaseks ja vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Katte valmistamiseks sulata tükeldatud šokolaad kastrulis. Lisa toorjuust ja riivitud apelsinikoor ning sega kiiresti ühtlaseks. Määri segu jahtunud koogile ja lõika ruutudeks.
Kogus 20 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siret 30.nov 2012 22:51
Lihtsalt suurepärane retsept! Soovitan kindlasti!
kirsitar 25.dets 2011 21:00
Super maitsev ja väga lihtne teha! :)
1