Peotoidud  » Jõulud

Õuna-apelsinimoos maiustamiseks

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Sandra Peterson
Ise tehtud moos on hästi tehtud moos.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja tükelda õunad. Eralda apelsinist viljalihasektorid. Pane viljad potti, lase keema tõusta, lisa suhkur ja keeda, kuni õunad hakkavad kuju kaotama. Soovi korral suru õunatükid püreeks. Puista podisevale moosile riivitud apelsinikoor. Pane valmis moos purki ja hakka maiustama!

Kogus 1 liiter.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maika 08.sept 2014 11:30
Järele proovitud! mõnusa mekiga moos! soovitan!
1