Peotoidud  » Jõulud

Kräsupea pokaalis

Keskmine hinne: 1.56 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Paljude lemmik, mida võid teha nii kirssidega kui ka ilma, nii ühes suuremas kausis kui ka väiksemates pokaalides. Hoia enne serveerimist külmkapis 5 tundi kuni üleöö.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ maitsestumiseks külmkapis 5 tundi

Kogus: 10 portsjonit
1. Vahusta munad ja suhkur heledaks vahuks. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta. Vala segu munavahu hulka ning sama tee ka küpsetuspulbri ja tärklisega segatud jahuga. Tõsta ühte kaussi 2/3 tainast ning sega hulka kakaopulber. Vala mõlemad tainad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, hele tainas ühele ja tume tainas teisele poole. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Jahuta.
2. Aseta 1 kiht tumedat biskviiti serveerimiskausi põhja. Vala peale paks kiht siirupiga segatud hapukoort ning nõrutatud kirsid. Kata heleda biskviidiga. Vala peale kiht hapukoore-suhkrusegu ja kata taas tumeda biskviidiga. Pane peale ülejäänud hapukoor.
3. Glasuuri valmistamiseks sega kastrulis tuhksuhkur, vahustamata koor ja kakaopulber. Kuumuta keemiseni ja keeda 5 minutit. Tõsta tulelt. Lisa või ja sega ühtlaseks. Jahuta ning nirista magustoidule. Kata kauss või pokaalid kilega ja hoia kuni järgmise päevani külmkapis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa