Peotoidud  » Jõulud

Pastinaagi-ingverikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pastinaak on nagu porgand, sobides ühtviisi aromaatselt nii supijuurikaks kui magusa koogi valmistamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Vahusta munad, lisa peene joana õli ja seejärel piim.
2. Sega omavahel kuivained ja lisa munavahule.
3. Riivi pastinaak ja lisa tainasegule.
4. Haki pähklid väiksemaks ja sega taina hulka.
5. Vala tainas 26 cm läbimõõduga vormi ja küpseta 175 kraadi juures umbes 45 minutit.
6. Lase koogil maha jahtuda ja võta see siis vormist välja.
7. Sega toorjuustu hulka riivitud ingver ja vanill ning kata kook kreemiga.
NIPP:
Piparkoogi-maitseainesegu on mõnus mugavustoode, kus mitu vürtsi kokku segatud. Kui seda pole käepärast, lisa taina hulka veidi kaneeli, nelki, kardemoni ja muskaatpähklit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ttt 03.sept 2012 00:52
Maitsev, kuid piparkoogimaitseai-
net ei lisaks üldse.
Delia 21.veeb 2012 20:07
väga maitsev ja pole liiga magus! lisasin koogi sisse ka virsikuid (kompotist)
1