Peotoidud  » Jõulud

Kama-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Selles koogis on kama nii tainas kui täidises, sest sobib mõlemasse imehästi.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 20 min + küpseb 52–55 min

Kogus: 1 portsjon
Vahusta või suhkruga. Lisa muna, jahu ja kamajahu ning vanillsuhkur. Sega ühtlaseks. Suru tainas küpsetuspaberile ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 12–15 minutit. Klopi katte tarvis munad suhkruga lahti, sega kohupiima, hapukoore, sulatatud või ja kamajahuga. Maitsesta riivitud sidrunikoore ja soolaga. Määri eelküpsetatud põhjale moos ja siis kohupiimamass. Määri pealt munaga ja küpseta veel 40 minutit.
Kogus 18 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
besee 12.mai 2012 20:17
Kook oli muidu päris hea, aga moos oleks võinud vahel magusam olla, tuli selline hapukas kook.
cissus 26.märts 2012 17:54
Minu jaoks oli see kook natuke liiga "kamane" Natuke vähem oleks võinud kama panna, oleks maitsvam olnud. Kasutasin pohla-õunamoosi.
Eda 24.veeb 2012 13:49
Tegin täna vabariigi sünnipäeva puhul. Kasutasin pohlamoosi. Väga-väga maitsev tuli. :)
1