Peotoidud  » Jõulud

Mascarpone-banaanikook

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Imelihtsalt valmivat banaanikooki serveeri kohe valmistamise päeval, siis on see kõige parem.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Purusta küpsised peeneks jahuks. Sulata kastrulis või ja siirup ning sega küpsisepuruga ühtlaseks. Suru segu 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtesse. Hoia täidise valmistamise ajal külmkapis. Sega omavahel mascarpone, vahustatud koor ja suhkur. Lisa sidrunimahl ja sega ühtlaseks. Koori banaanid, viiluta õhukesteks viiludeks ja sega ülejäänud massi hulka. Määri segu põhjale. Riivi peale šokolaadid ja hoia külmkapis 2 tundi.
Kogus 8 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piia95 05.juuli 2012 21:25
Ma olen sama meelt et põhja koostist võiks suurendada mul oli sama probleem et äärtese eriti ei jagunud. Aga muidu väga hea kook :Y:P
mammu 02.märts 2012 18:15
Mulle just see kerge sidruni maik meeldis. Aga minu meelest võiks põhja koostisosi suurendada, äärtesse surumiseks küll eriti ei jagunud, kuigi mul oli 2 cm väiksem vorm kui retseptis.
YOCI 29.veeb 2012 10:38
Maitsev kook! Ilma sidrunimahlata maitses paremini.
1