Peotoidud  » Jõulud

Ricotta-täidisega kalkunirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ricotta-kohupiim teeb kuiva filee mahlasemaks, kreemisele täidisele annavad itaaliapärase maitsenüansi basiilik, päikesekuivatatud tomatid ja seedermänniseemned.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Rösti seedermänniseemned kuival pannil, haki basiilik. Nõruta päikesekuivatatud tomatid ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega kõik tükeldatud ained ricotta-kohupiimaga, maitsesta soola ja pipraga. Pese kalkunifilee, kuivata ja maitsesta igast küljest soola-pipraga. Tee horisontaalne sisselõige ja keera liha lahti nagu raamat. Kui fileetükk on paksem, tee sisselõikeid rohkem. Määri lihale ühtlase kihina ricotta-kohupiimasegu, keera rulli ja seo niidiga kinni. Pruunista pannil õlis igast küljest. Tõsta ahju ja küpseta 175 kraadi juures 40 minutit. Määri pealt aprikoosidžemmiga, küpseta veel 15 minutit. Kata rull fooliumiga ja jäta 10 minutiks seisma. Lõika viiludeks ja serveeri jõhvikakastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elycee 25.apr 2012 17:13
Väga hea! Tegin broilerifileega ja kasutasin aprikoosimoosi. Seedermänni seemnetega viis lausa keele alla.
1