Peotoidud  » Jõulud

Porgandi ja halvaa magus amps

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Veel üks katse kahandada porgandivarusid vähemasti ühe suure porgandi jagu. See magus amps on märtsis saabuva ja ilmselgelt eksinud lumetormi lohutuseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Riivi kooritud porgand jämeda riiviga. Pudista halvaa ning sega riivitud porgandile. Klopi munad ja munakollane suhkruga ning nirista sekka sulavõi. Sega jahule küpsetuspulber ja sõelu tainale. Lisa järk-järgult porgandi-halvaamass ning sega ühtlaseks. Vala küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ja küpseta 180°C ahjus 40 minutit. Tõsta kuumus 200°C ning küpseta veel umbes 10 minutit. Lase jahtuda ja naudi, imetledes tilkuvate purikate ilu.
Kogus 8 viilu.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
thea . 04.apr 2012 00:07
Väga hea kook tuli, kuid tsipake magus :):)
1