Peotoidud  » Jõulud

Mõru šokolaadi kook

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: 100 kooki 3 Autor: Angeelika Kang
Prantslased armastavad šokolaadi ja kõike, mis sellest teha annab. Üks võrratumaid magustoite, mida tõelisele šokohoolikule pakkuda, on soe, pealt krõbe ja seest pisut vedel šokolaadikook, mida serveeritakse koos vahukoore või vanillijäätisega.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + küpsetamiseks 10 minutit

Kogus: 1 portsjon
Tükelda šokolaad ning sulata kastrulis koos või ja 1 sl fariinsuhkruga. Vahusta munad koos 1 sl fariinsuhkruga kohevaks vahuks. Lisa jahu ja jahutatud šokolaadisegu. Vala tainas 24 cm läbimõõduga võitatud koogivormi ja küpseta 225kraadises ahjus 10 minutit. Šokolaadikook peabolema pealt kergelt pruunistunud ja seest vedel. Lase pisut jahtuda ja serveeri soojalt koos maitsestatud vahukoorega.
Kogus 10 inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa